"Hülye rendőr"

 2007.09.13. 16:17
   Szentesen ritkán ér pozitív meglepetés, de ennek is eljött az ideje. Történt, hogy pár hete, az egyik sörözőben, lent töltötte az időt 3 szolgálatban levő rendőr, nagy baj nem is volt velük, de azért még nincs akkora nagy rendőr-civil barátság, hogy végigbőgtük volna az eseményt, ámde távozáskor, már autóval kanyarodtak kifelé, mikor valaki utánnuk üvöltötte, hogy "Hülye rendőr, hülye rendőr...". Nyilván csak vicc, mindenesetre azért tudja ez bántani az önérzetesebb embereket, a rendőrök ennek szellemében visszafordultak, majd az egyik kollégájuk tartott egy rövid szöveges fejmosást, körülbelűl azzal a tartalommal, hogy "mire vezet ez...  ?" :) .

  És mi ebben a pozitív, egyszerű, működik a demokrácia. Aztán, hogy illik-e így viselkedni, azt meg döntse el mindenki maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentes.blog.hu/api/trackback/id/tr81164637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása